Klanten

“Robin heeft mij fantastisch geholpen bij het bouwen van mijn websites. Mooie ontwerpen, goed meegedacht met al mijn wensen en hij heeft ook foto’s gemaakt. Snelle service als ik vragen heb. Aan te bevelen!”

Noëlle van der Hagen

Open Dialogen | Noëlle van der Hagen

“Een hele plezierige samenwerking! Robin heeft rond mijn boek Advieskunst, een website gebouwd en mij geholpen met MailChimp nieuwsbrief. Robin is gezellig, snel en goed bereikbaar voor van die snellen vragen die ik altijd heb. Robin helpt mij op weg waarna ik zelf aan de slag kan en tussen door hem vragen kan stellen. Hij zet de basis neer en gaat dan samen met je zitten om het in te vullen waardoor ik snel meer snapte van WP en MailChimp.”

Machiel Willemsen
Advieskunst.nl

“Robin wist zeer snel zich in mijn website te verdiepen en heeft zeer adequate geholpen om de website online te krijgen. Prettige samenwerking!”

Emma van Sandick

Innovatie Begeleiding

“Robin heeft voor mij mijn website gemaakt. Toen ik bij hem kwam wist ik niet goed wat ik wilde, na een gezellig gesprek kwam hij met ideeën en heeft hij mijn website ontworpen. Ik ben er na 2 jaar nog steeds zo blij mee! Van mijn klanten krijg ik vaak de feedback dat mijn website doorslaggevend was om mij te boeken, omdat deze zo professioneel en overzichtelijk is!”

Vivienne Melchers
Allround make-up & hair artist Rotterdam

“Robin Moggré heeft voor mij een huisstijl en website ontworpen. Over beide ben ik erg tevreden. De communicatie met Robin verliep uitstekend. Hij is prettig in de omgang en erg servicegericht. Ik zal Robin zeker aanbevelen aan anderen!”

Annemaret Bouwman

Annemaret Bouwman

“Robin is ter zake kundig, helpt mij als ik m nodig hebt en bekijkt de vraag en het probleem op een rustige, gedegen manier. Voor mij een prettig manier van samenwerken!”

Maaike van Leur
Praktijk voor Haptotherapie Maaike van Leur