Joomla website overzetten naar WordPress

wordpress-logo

Aangezien wij de afgelopen periode veel websites hebben overgezet van (sterk verouderde) Joomla websites naar WordPress is dit voor ons aanleiding om hier dit nieuwsbericht over te schrijven. Heeft uw bedrijf op dit moment ook een verouderde Joomla website of bent u toch niet helemaal tevreden over uw huidige Joomla website? RM Webcreaties helpt u graag bij het installeren van WordPress op uw website.

Na de installatie van WordPress kunnen wij vervolgens uw oude en vertrouwde Joomla uitstraling overzetten naar de splinternieuwe WordPress website. Vanzelfsprekend kunnen we het uiterlijk van uw website ook vernieuwen of verfraaien indien gewenst. Het is namelijk helemaal niet gek om om de zoveel tijd uw website van een vernieuwende, frisse uitstraling te voorzien.

Waarom uw Joomla website overzetten naar WordPress?
De vraag waarom WordPress boven Joomla krijgen wij regelmatig. Want welk systeem is nou de beste keus? En wat kan welk CMS systeem meer of minder dan de ander? Wij geven een sterke voorkeur aan WordPress omdat dit systeem naar ons zeggen net iets gebruiksvriendelijker is en daarmee fijner werkt voor u. Daarnaast is WordPress van oudsher bekend als hét blog systeem en is daardoor bijzonder SEO vriendelijk. Dit houdt in dat het systeem goed werkt voor o.a. vindbaarheid in Google en geschikt is voor verdere zoekmachine optimalisatie (SEO).

De grootste voordelen van WordPress op een rij
– Het is een opensource CMS, dus geen licentiekosten
– Zeer SEO vriendelijk
– Zeer gebruiksvriendelijk (zeker geen HTML kennis vereist)
– Vele plugins beschikbaar om de functionaliteit uit te breiden
– Maatwerk plugin realisatie door RM Webcreaties mogelijk

Wellicht leuk om te weten dat het WordPress CMS al ruim 35 miljoen keer is geïnstalleerd.

Wat zijn de kosten voor het overzetten van uw website naar WordPress?
De prijs wordt bepaald door het aantal uren dat wij verwachten nodig hebben om uw huidige Joomla website over te zetten naar WordPress. Wij maken hiervoor altijd vooraf een inschatting van de werkzaamheden en hanteren hiervoor een gunstig uurtarief. U komt dus nooit voor verrassingen te staan en heeft vooraf inzicht in de verwachte kosten.

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Benieuwd naar wat de mogelijke kosten zijn om uw Joomla website over te zetten naar WordPress? Vanzelfsprekend kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Heeft u vragen, specifieke wensen of wilt u telefonisch de mogelijkheden doorspreken?
U kunt ons altijd mailen of bellen.

Ons portfolio en recensies over RM Webcreaties
Bekijk ook eens ons portfolio voor een impressie van reeds opgeleverde websites.